keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Suomen Julkkis 2011

Onko sinusta julkkikseksi? Haluatko paistatella päivää Iltasanomien, Iltalehden tai peräti Seiskan sivuilla? Haluatko kuvasi nude celebrities –gallerioihin? Nyt se on mahdollista. Amerikkalainen tosi-tv:n menestysformaatti American Celebrity rantautuu Suomeen kesällä 2011. Valtaisan suosion Yhdysvalloissa saavuttanut reality-sarja antaa tavikselle mahdollisuuden muuttua julkkikseksi. Ohjelma tarjoaa tv-julkisuutta aivan tavallisille ihmisille, vie heidät avaamaan marketteja, kännäämään discoon, pukee vähiin vaatteisiin ja antaa mahdollisimman monta mahdollisuutta aiheuttaa skandaaleja. Suomen Julkkis 2011 -tittelistä kilvoittelevien julkkukandidaattien joukosta jatkoonpääsijät valitaan katsojaäänestyksellä, mutta viikon aikana eniten julkisuutta saanut kilpailija saa immuniteetin. Julkisuus on pisteytetty siten, että merkittävämmästä julkisuudesta, kuten kuvan kanssa lööppeihin pääsemisestä saa enemmän pisteitä kuin julkkisblogin juorupalstalla esiintymisestä. Mitään keinoa julkisuuden metsästämisessä ei ole kielletty.

Voittajan suuriin palkinto kertyy ohjelman myötä: 84 x 15 minuuttia julkisuudessa. Mutta tämän lisäksi viemme voittajan Kanarialle kreisibailaamaan 7 Päivää -lehden, Matti Nykäsen, Martina Aitolehden ja Johanna "älä kutsu mua Tuksuksi" Tukiaisen kanssa.

Ohjelmaan hakuaika alkaa 2.2.2011 ja päättyy 2.3.2011. Vapaamuotoiset hakemukset voi laittaa tämän blogin kommenttiosastoon. Vaikka hakemus on vapaamuotoinen niin nudefotot auttavat. Ei ole väliä ovatko ne aitoja vai feikkejä. Kaikki hakemukset ovat tietenkin julkisia. Sinun julkkisurasi voi alkaa nyt!

Runokorjaamon lukijoille kannusteeksi: Yhdysvaltojen voittaja, Boob XxX, oli entisessä elämässään kriitikkonakin siipiään kokeillut epäonnistunut runoilija! Oletko sinä? 

4 kommenttia:

 1. Jos tää juttu on sun keksimä, eikä oikea tv-formaatti, ni jumalauta kake, deletoi tää aivanvvälittömästi ja tee lyhyt manuska formaatista. Tän sais kaupattua petteri ahomaalle tai sedu koskiselle ihan milloin vaan kymppitonnista, ja jos isommat rahat kiinnostaa, ni vaadit päästä ohjelman keksijänä itseoiketesti tuottajaksi.

  VastaaPoista
 2. Oliko toi Aksu sun hakemus?

  Tää on mun formaatti. Musta tuntuu, että mä en voisi elää, jos tämä menisi oikeasti tuotantoon. Sama koskisi varmasti monta muuta minulle rakasta ihmistä. Mutta se tässä on todellakin hullua, että en hetkeäkään epäröi etteikö tällaista voisi aivan hyvin olla olemassa.

  VastaaPoista
 3. Älä hei rupee pesemään käsiäs. Et oo ensimmäinen hirviönluoja, joka voivottelee että toivottavasti vaan kellekään ei käy hassusti, kun tää karkaa yön aikana aitasta...

  Sähän oot tarjonnu tän kaikille, tuhansien sun lukijoiden rss-syötteennielijät piipittää tätä ideaa kännyköiden, lukulaitteiden ja läppäreiden näytöillä - ja sä tiedät täsmälleen, että se porukka ei oo mitään frotee-pyyhkeellä partaansa ajavaa mopoporukkaa, tätä sun blogia lukee paavo haavikosta lähtien kulttuurituotantolaitosten eliitti.

  Sä oot vastuussa, ei se kääntelemällä siitä miksikään muutu. Ahomaa voi repiä tästä hillot, mutta vastuu on silti sun. Täs on käymässä niin ku jyväskylän runokoulukunnassakin.

  VastaaPoista
 4. joo. en pese käsiäni koskaan ja aika harvoin kasvonikin. itseasiassa, nyt kun mietin niin hygieniani ei taida olla kovin hyvä muutenkaan.

  olen syyllinen ja sen vuoksi otan 20% voitoista. lakimieheni ottaa pian yhteyttä.

  VastaaPoista