lauantai 2. kesäkuuta 2012

luottamuspula

Mä näytin tekstejäni kustannustoimittajalle. Se sanoi, että luuli mua ensin Karri Kokoksi, mutta kirjoitan samaan tapaan kuin yks Kake. Sitten se tuli mietteliääksi ja aloitti, "Muuten, noi etunimet… Kake… Karri…", mutta lopetti kesken ajatuksen. "Äh, unohda koko juttu. Katotaan nyt tarkemmin näitä sun tekstejäs", se jatkoi hieman epäröiden. Mä sanoin etten luota kustannustoimittajaan, joka ei puhu kirjakieltä.

2 kommenttia:

  1. Vaikka asia ei minulle mitenkään kuulu, hauska tarina, jossa kuka on kuka ja kuka on Kake jäävät edelleen arvoituksiksi. Aiheesta spekuleerattiin muuten tänään isolla joukolla, mukana myös tuleva kustantajasi. Nimiä heiteltiin, aika monia. Selvyyttä ei tullut, paitsi korkeintaan se, että "Kake ei oo kukaan (meistä)".

    VastaaPoista
  2. "Kake ei oo kukaan (meistä)"... äläs sano! Tosin en muista olleeni mukana. Vai oliko Salusjärven Aksu siellä? Tai Harry Salmenniemi? Entä Sami Liuhto? Mun tietooni on tullut, että minä olen noi kaikki. Kerran hämmennyin hetkeksi, kun Pauliina Haasjoki kertoi olevansa minä (tai saattoi se olla joku muukin). Tuumasin kuitenkin, että sehän on oikeastaan aika hyvä valinta, ja hämmennys hävisi.

    yK

    VastaaPoista